zondag 10 december 2023

personal4

3foldflame circle

Saint Germain

 

Wij brengen regelmatig nieuws over de Opgevaren Meesters van de Grote Witte Broederschap. Dit is de 20e bijdrage over de zoektocht naar de Heilige Graal. In dit  hoofdstuk een aantal video's over de ten Hemel gevaren Meester Saint Germain  Hierarch van het Aquarius Tijdperk.

Het vorige artikel in deze serie, De Graal 19 vindt u hier

Toelichting 

Saint Germain is volgens zijn eigen zeggen onder andere geïncarneerd geweest als de profeet Samuel en  als Jozef de vader van  Jezus. Hij is, zoals hij heeft geopenbaard, de werkelijke auteur van het werk dat aan Shakespeare wordt  toegeschreven.

Wij kennen hem ook als de alchemist Merlijn aan het hof van koning Arthur. Na zijn Hemelvaart keerde hij, onder een speciale dispensatie terug naar de aarde als de "Wonderman of Europe". Hij probeerde in die periode Europa te verenigen en heeft korte tijd Napoleon gesponsord, totdat deze in de valkuil van machtsmisbruik viel. 

Saint Germain speelde een belangrijke rol bij de tot stand koming van de USA en bekleedt de komende 2150 jaar in het geestelijke bestuur van onze planeet, de functie van Hiërarch voor het Aquarius Tijdperk, zoals Jezus de Hierarch van het Vissen Tijdperk was!

Er is een speelfilm over Saint Germain in de maak en er bestaat een documentaire over zijn verschijningen aan de hoven van Europa. Hier onder ziet u een trailer voor de speelfilm en de documentaire in 3 videofragmenten.

Tenslotte is nog een video interview toegevoegd met Dorothy Leon die vertelt over haar persoonlijke ervaringen met Saint Germain.

Added: December 21, 2006 A short trailer for the upcoming four-part series following a young librarian on the hunt for the famous immortal Count of Saint-Germain.

Saint Germain: The Man Who Would Not Die (Part 1)

Saint Germain: The Man Who Would Not Die (Part 2)

Saint Germain: The Man Who Would Not Die (Part 3)

Hier onder: Interview met Dorothy Leon over haar persoonlijke ervaringenmet Saint Germain

 

 

Hier onder enkele koppelingen naar belangrijke informatie van en over Saint Germain:

 Saint Germain

Dictations by Saint Germain

 

Veel leesplezier!

Roeland solcer

Het volgende artikel in deze serie, vindt u hier

Partij voor de Liefde

Home - Partij voor de Liefde

10 december 2023

Bilingual (English & Dutch) website of the international visionary social political movement and Party for Love Governance inspired by Saint Germain of The Great White Brotherhood. - Tweetalige website van de Partij voor de Liefde, een politieke beweging en partij voor de Gouden Eeuw van Aquarius

We hebben 221 gasten en geen leden online

zoeken

Ander Nieuws +